Gastenverblijf 't Hissink

Gastenverblijf op boerderij 't Hissink

GASTENBOEK

Wanneer u bij ons op vakantie bent geweest kunt u een bericht in ons papieren gastenboek achterlaten.
Ook kunt u ons een bericht achterlaten d.m.v. het contactformulier.
Het bericht zullen wij vervolgens hieronder plaatsen.

16-22 juli

We hebben genoten van onze midweek hier en prachtige fietstochten gemaakt! Voor Henri altijd een gevoel van “thuiskomen” als geboren en getogen Achterhoeker! Voor mij steeds opnieuw “Oh” en “Ah” geroep in dit unieke stukje Nederland.

Henri en Liesbeth

4 juli 2016

Zoals gewoonlijk weer prima in ’t Hissink! Gezellig en rustig. Volgend jaar graag wat beter weer regelen tijdens de laatste dag van de vierdaagse van Barchem ! We komen graag terug!

Truus en Jan

27-06-2016

Ons Achterhoeks vakantieweekje zit er al weer op. Voor de zesde keer al en het wordt steeds begerenswaardiger om te proberen er volgend jaar een keer een week aan te knopen. Maar ja, als de geboortejaren vallen in 1928 en 1932 van deze “tijdelijke bewoners” zijn, dan is het afwachten of het kan….maar als het kan! dan komen we hier weer op an!

R & R uit Leersum

20-06-2016

We hebben een heerlijke week gehad. We hebben elke dag gefietst en het was steeds weer feest om “thuis” te komen! Dank Jullie wel, wie weet tot een volgende keer.

Jos en Joke

13-06-2016


Het is weer heel fijn om hier te zijn, in ’t fijne appartement. Het ruime uitzicht, heerlijk.Hopelijk komen we volgend jaar weer!

Wim en Corrie

15-04-2016

Dank voor de gastvrije ontvangst met koffie! We hebben heerlijke dagen gehad en genoten van de rust.Het huisje is perfect, echt alles is er! Nu weer op naar onze koeien.

Hardi en Joke uit Dalfsen

Wim en Corrie

8-14 juni

Het is weer heerlijk geweest. Nu al voor de 3e keer! We hopen als de gezondheid het toelaat volgend jaar weer te komen. We verheugen ons daarop!

Marjan en Wim

Dinsdag 12 mei 2015

Wij hebben het hier erg naar de zin gehad en nog lang niet alles gezien hier in de omgeving! We zijn dus vast van plan om nog eens terug te komen!

Martine en Leonard

verblijf 13-17 April

Wat leuk dat wij als eersten in dit schrift (2015) mogen schrijven. We zitten, slapen en wandelen nu voor de 5e keer in 15 maanden bij jullie in de zalige vakantiewoning, dus weten jullie wel hoe “heerlijk” we op ’t Hissink vinden! We hebben weer intens genoten van onze 4 dagen hier. Als recht geaarde natuurliefhebbers kunnen we hier altijd ons hart ophalen en dit jaar was het weer echt geweldig. Bedankt en tot gauw!

Fam. de Jong – juli 2013

We hebben hier fijne dagen genoten.

In de omgeving veel gefietst en gewandeld.

De fietsroute langs de kastelen is een aanrader en het huisje is zeer goed.

Fam. De Jong uit Gorredijk

Pagina's:12345678»